Billeder og anmeldelser"Super godt sted at bruge sammen med vennerne :D Vi havde en rigtig god oplevelse, og det var med til at sætte en god start på påskefrokosten."
5 stjerner - Mathias

"Fede klatremuligheder og en sjov måde at være sammen med venner og familie på. Vi var der bare os 5, og så 3 andre og det var lækkert, at der ikke var ventetid eller noget, men at man bare kunne klatre som man ville :)
Vi kommer i hvert fald helt sikkert tilbage!"
4 stjerner - Anne

"Mit første indtryk, da jeg kiggede ind bag væggen, var "hvor svært kan det lige være" - da vi først kom i gang, så fik jeg svaret ;) Eller lad os sige udfordringen - jeg blev udfordret! Og det gjorde resten af flokken også!
Vi havde en sjov time på klatrevæggene - med udfordringer, adrenalinrush og sus i maven. Helt klart anbefalelsesværdigt som en familietur."
4 stjerner - Christina

"Tak for en fantasitisk hyggelig og udfordrende fødselsdag!
Vi har i dag holdt 11-års-fødselsdag for vores datter og 5 af hendes veninder. Og der blev hygget, heppet, hoppet og svedt så arme og ben til sidst var det rene spaghetti. Og et par stykker eller seks fik vist også overvundet og overskredet nogle grænser - godt for selvtilliden :-)
Bagefter var det byg-selv-burger, komfritter (som lillesøster kalder dem) og frit-valg-drikke. Glimrende især pga af gode sprøde komfritter og noget der mindede gevaldigt om hjemmebagte burgerboller. Kan absolut kun anbefale Klatresjov."
5 stjerner - Ole

"Super sjovt og grænseoverskridende på den gode måde! Klart et besøg værd, hvis man tør udfordre sin højdeskræk!"
4 stjerner - Cecilie

"Kanon sjovt, udfodrende og spændende :) vi havde ihvertfald en dejlig dag med grin og spænding :) der er klatre muligheder for alle, de øvede og nybegynderne :)
Det er ikk sidste gang vi kommer"
5 stjerner - Lene

"Havde booket til polterabend arrangement.
Sjov og udfordrende aktiviteter med noget for alle. Vekslen mellem at alle deltagere var igang og at bruden var i centrum.
Booking var nemt online - havde behov for justering af antal personer hvilket foregik via mail. Hurtig responstid og hurtig tilbagebetaling af prisdifference.
Kan klart anbefales til en polterabend."
5 stjerner - Tina

"Da jeg ankom blev jeg lidt urolig for hvad det egentlig var jeg havde tilmeldt os fordi det ikke lignede det jeg havde forventet. en men det var så sjovt! Vi var to piger med højdeskræk afsted og vi var så stolte af os selv. Den time vi havde booket gik alt for hurtig. Kommer helt sikkert igen"
5 stjerner - Joan

"Sjovt og udfordrende for både børn og voksne 😊 En god måde at bruge en feriedag på.."
4 stjerner - Heidi

"Det var en super fed dag, som bød på gode udfordringer! Vi kommer helt sikkert igen"
5 stjerner - Katrine

"Virkelig fedt sted! Det er både sjovt og en lille smule skræmmende :) kan stærkt anbefales."
5 stjerner - Vanja

"Det var mega sjovt at prøve! Det er ikke sidste gang, jeg er der :-) Virkelig god pris også!"
5 stjerner - Tina

 

Se flere anmeldelser på vores facebook-side